top of page

DRU Virtuo Evolve - Șemineu electric

Actualizată în: 9 apr.DRU VIRTUO EVOLVE - Șemineu electric
DRU VIRTUO EVOLVE - Șemineu electric

DRU Virtuo Evolve - șemineu electric de ultimă generație, care imită focul de lemne cum probabil nu o mai face nici un alt produs de pe piață.

Este un produs fabricat în Olanda de către DRU, companie sub tutela Spartherm Germania, și este conceput pentru a înlocui șemineele electrice plictisitoare cu care am fost obișnuiți până acum, și care în general imită atât de infidel flacăra de lemn. Șemineele electrice DRU Evolve au devenit disponibile în România începând cu anul 2024 prin Flamart.ro într-o varietate de 6 modele cu una și trei laturi vitrate.


Este un produs care poate fi comandat cu lățimi de 100, 130 și 180 cm, cu geam frontal sau dispunere a sticlei pe 3 laturi. Focarul vine din fabrică cu 4 moduri hologramice ale flăcării, și se mai pot descărca și altele prin intermediul aplicației DRU.

Este dotat cu o aerotermă destul de silențioasă mai ales după realizarea finisajului, care poate funcționa la puterea d 1Kw sau 2 Kw, moduri între care se poate comuta cu ajutorul telecomenzii sau a aplicației.

Utilizarea aplicației DRU conferă niște opțiuni în plus în utilizare cum ar fi stabilirea unei rutine programabile a șemineul în anumite zile ale săptămanii. Tot o funcție extra pe care o oferă aplicația este posibilitatea de a seta culorile și expunerea flăcării.


Când vine vorba de finisaj ,,Sky is the limit" pentru că nu există restricții de inflamabilitate sau de securitate la incendiu. Riflaj, mobilier, ardezie flexibilă, stucco, licheni, toate pot fi variante bune de luat în seamă pentru construirea carcasei șemineului așa cum o visăm.


De ce un șemineu electric Virtuo Evolve?

Este ecologic, funcționând cu electricitate,

Este varianta ideală când nu putem monta un șemineu pe lemne sau coș de fum,

Este programabil și nu necesită realimentare constantă cu lemne care aduc praf în locuință.

Este varianta perfectă când verm un semineu care să imite perfect focul dar nu vrem căldură.

Poate constitui o soluție pentru spațiile publice unde folosirea unui șemineu real ar presupune instructaje speciale privind siguranța pentru utilizatori. Așteptarea a luat sfârșit pentru apartamentele care încă își așteaptă piesa centrală cu același foc fermecător ca a unui șemineu pe lemne.


Fii pregătit să îți uimești oaspeții cu ultima generație de șemineu electric.


Te așteptăm în Showroom-ul de șeminee Flamart din Bacău pentru a vedea produsele ,, pe viu".

24 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page