top of page
leier.png

Sisteme de coșuri de fum ceramice Leier

Leier, unul dinte principalii producători de coșuri de fum profesionale este prezent pe pieța din România și Europa cu cinci sisteme de coș profesional (Smart, LSK, MULTIKERAM, MULTIKERAM LAS și MULTIKERAM LAS P1
Cu toate că prezintă o gamavariată de produse, cele mei populare sisteme de coș de fum profesionale sunt Smart și LSK ambele putând fi utilizatre atât în interiorul clădirii căt și la exterior pentru a deservi generatoare de căldură pe combustibil solid în special. Ambele coșuri de fum sunt sisteme complete cu mantale din beton ușor cu perlit la exterior izolație din vată bazaltică de înaltă densitate și tubulatură interioară din șamotă Hart Germania.

Leier-Smart.png

SMART, coșul de fum termoizolat, cu dimensiunile exterioare cele mai reduse, este soluția ideală și pentru locuințe cu spații mici. Cu o suprafață ocupată de circa 0.1 m2 din spațiul util al unei încăperi, necesară pentru montaj, acest tip de coș de fum conține numai elementele componente strict necesare funcționării la randament și în deplină siguranță a surselor de căldură bazate pe arderea combustibililor solizi, cu temperature ale gazelor de ardere mai ridicate.

Cos-de-fum-Leier-LSK.jpg

Sistemul Leier LSK, termoizolat, este coșul de fum ideal al caselor familiale. Din punctul de vedere al combustibilului utilizat asigură o libertate deplină de alegere. În cazul în care mantalele exterioare includ și un canal de ventilare, în condiții corespunzătoare din punct de vedere al soluției constructive a sursei de căldură, pot asigura aerul necesar proceselor de ardere.

Domenii de utilizare: cazane cu combustibil gazos și lichid, exclusiv cele de tip „turbo” sau cu condensare, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzător mixt, șeminee și sobe de diferite tipuri, fabricate în serie sau construite la fața locului

bottom of page