top of page
SIGURANȚA PE PRIMUL LOC

Scopul de a vă furniza și instala echipamente de încălzire care să vă ofere securitate la incendiu și un confort sporit este primordial pentru noi. Este motivul pentru care investim constant în formnarea și perfecționarea noastră și prevalează aspectelor privind designul și finisajele. Considerăm firesc modelul de a profesa strict activitatea profesională pentru care existăm pe piață: Montaj și mentenanță șeminee și coșuri de fum

ECONOMIE NU RABAT

Ne adresăm sectorului de clienți care conștientizează și pun preț pe calitate, motiv pentru care furnizăm servicii și produse care nu vizează cel mai mic preț de pe piață. De exemplu un coș de fum garantat 30 de ani sau un șemineu cu o combustie bine optimizată sunt argumente economice și ecologice care prevalează în fața celor care apelează la ceea ce avem noi de oferit.

*Constatarea se referă la deplasarea pe șantier a montatorilor fiind obligatorie pentru măsurători, întocmire Deviz/ Ofertă și este în valoare de 200 de lei. Efectuarea montajelor în urma vizionării cu produse achiziționate de la Flamart și cu echipa de montatori Flamart aduce ca bonus restituirea sumei de 200 de lei sub formă de reducere din valoarea totală a montajului cu excepția cazului în care lucrarile au valoare mai mică sau egală cu 800 de lei.

Cod
Servicii de montaj coșuri ceramice
Tarif (RON)
C111
*Constatare coș existent
200
C112
Schela necesară realizare coș de fum (exterior) /ml
60
C113
Montaj coș de fum diametru 16,18,20 cm /ml
180
C114
Montaj coș de fum diametru 22-25 cm / ml
240
C115
Montaj coș de fum diametru 30 cm / ml
290
C116
Realizare asigurare statică coș de fum (exclusiv interior) /ml
50
C117
Realizare corset metalic asigurare statică coș de fum /ml
110
C118
Realizare șorț din tablă la trecerea prin acoperiș /buc
480
C119
Deplasare pentru servicii mai mici sau egal cu 600 lei (lei/km)
2
C120
**Lucrări auxiliare coșuri de fum ceramice /oră
120

**Lucrări atipice, demolări, decupaje, relocări elemente constructive.

Prețurile includ TVA, fără materialul necesar pentru montaj. Lista dce prețuri este valabilă începând cu data de 01/01/2024. Montatorul profesionist nu va executa lucrările dacă instrucțiunile primite contravin indicațiilor producătorului și/sau dispozițiilor legale. Recepția lucrărilor se va face obligatoriu în prezența beneficiarului sau a unui împuternicit.

PREGĂTIRE ȘI CERTIFICĂRI

bottom of page